Як смажити печінку, щоб вона була м`якою та не гірчила - треба всього один інгредієнт

Часто буває так, що після приготування печінка виходить сухою та гірчить. Цього можна уникнути, якщо додати до неї протилежні за смаком інгредієнти, до прикладу, цибулю чи навіть яблука. Вони чудово відтіняють гіркоту, а саму печінку роблять соковитою, ароматною та м`якою, передають Патріоти України.

Рецепт смаженої печінки з яблуками був опбулікований в одному з кулінарних блогів (zefirok_for_you) в Instagram.Важливий момент: перед початком приготування печінку слід обов`язково очистити від плівок, протоків та жовчу. Саме у них міститься найбільша кількість гіркоти.

Інгредієнти:

  • печінка куряча – 400 г
  • яблука – 2 шт
  • цибуля – 2 шт
  • борошно – 2-3 ст. л.
  • паприка копчена – 1 ч. л.
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Порізати яблука кільцями, очистити від серединки, після – обсмажити на сковорідці з обох боків на олії. Перекласти в тарілку.

2. Порізати цибулю кільцями і обсмажити у цій же сковороді, де смажилися яблука. Смажити до золотистості.

3. Печінку очистити від плівок, обваляти у борошні і також обсмажити до готовності. 4. Коли печінка готова, додати до неї яблука та цибулю, а також сіль, перець та паприку. Смажити 2-3 хвилини.

Смакота! Солодкий рулет без випікання та замісу тіста

понеділок, 19 травень 2025, 13:06

Такий рулет ідеально підійде для тих, хто обожнює солодощі, проте намагається менше їх їсти. Готується швидко і просто, а смакує з користю та поживністю. Підіймає настрій та енергію, передають Патріоти України. Для приготування одного рулету візьміть:....

Як смажити рибу так, щоб вона не прилипала до сковорідки

понеділок, 19 травень 2025, 12:14

Рибу полюбляють всі любителі смачненького. Це дуже корисна на нашому столі страва. Тому кожна дбайлива господиня намагається скласти меню так, щоб цей продукт був на столі хоча б кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. Звісно, найкорисніша...