Часто буває так, що після приготування печінка виходить сухою та гірчить. Цього можна уникнути, якщо додати до неї протилежні за смаком інгредієнти, до прикладу, цибулю чи навіть яблука. Вони чудово відтіняють гіркоту, а саму печінку роблять соковитою, ароматною та м`якою, передають Патріоти України.
Рецепт смаженої печінки з яблуками був опбулікований в одному з кулінарних блогів (zefirok_for_you) в Instagram.Важливий момент: перед початком приготування печінку слід обов`язково очистити від плівок, протоків та жовчу. Саме у них міститься найбільша кількість гіркоти.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Порізати яблука кільцями, очистити від серединки, після – обсмажити на сковорідці з обох боків на олії. Перекласти в тарілку.
2. Порізати цибулю кільцями і обсмажити у цій же сковороді, де смажилися яблука. Смажити до золотистості.
3. Печінку очистити від плівок, обваляти у борошні і також обсмажити до готовності. 4. Коли печінка готова, додати до неї яблука та цибулю, а також сіль, перець та паприку. Смажити 2-3 хвилини.
Суп часто варять у великій кількості, щоб вистачило на довше і не доводилося готувати щодня. Але мало хто замислюється, скільки часу ця страва може залишатися безпечною для вживання. Неправильне зберігання або надто довгий термін у холодильнику можуть ...
"Цикорій належить до роду трав'янистих рослин родини складноцвітих (айстрових), має міцне волохате стебло, світло-фіолетові квіти та листя, яке часто використовують в салатах. Корінь цикорію є основним інгредієнтом для напою. Його подрібнюють, обсмажую...