Як смажити печінку, щоб вона була м`якою та не гірчила - треба всього один інгредієнт

Часто буває так, що після приготування печінка виходить сухою та гірчить. Цього можна уникнути, якщо додати до неї протилежні за смаком інгредієнти, до прикладу, цибулю чи навіть яблука. Вони чудово відтіняють гіркоту, а саму печінку роблять соковитою, ароматною та м`якою, передають Патріоти України.

Рецепт смаженої печінки з яблуками був опбулікований в одному з кулінарних блогів (zefirok_for_you) в Instagram.Важливий момент: перед початком приготування печінку слід обов`язково очистити від плівок, протоків та жовчу. Саме у них міститься найбільша кількість гіркоти.

Інгредієнти:

  • печінка куряча – 400 г
  • яблука – 2 шт
  • цибуля – 2 шт
  • борошно – 2-3 ст. л.
  • паприка копчена – 1 ч. л.
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Порізати яблука кільцями, очистити від серединки, після – обсмажити на сковорідці з обох боків на олії. Перекласти в тарілку.

2. Порізати цибулю кільцями і обсмажити у цій же сковороді, де смажилися яблука. Смажити до золотистості.

3. Печінку очистити від плівок, обваляти у борошні і також обсмажити до готовності. 4. Коли печінка готова, додати до неї яблука та цибулю, а також сіль, перець та паприку. Смажити 2-3 хвилини.

Це така смакота! Простий рецепт домашнього ароматного сала

неділя, 28 квітень 2024, 21:30

Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України. Для приготування вам знадобитьс...

Навіщо цінителі кави додають у напій лимонний сік

неділя, 28 квітень 2024, 21:14

Кава входить у щоденний раціон практично кожної людини: цей чудовий напій допомагає підбадьоритися, активувати роботу мозку та надати організму сили, передають Патріоти України. Однак гурмани постійно намагаються зробити смак кави ще більш виразним та ...