Часто буває так, що після приготування печінка виходить сухою та гірчить. Цього можна уникнути, якщо додати до неї протилежні за смаком інгредієнти, до прикладу, цибулю чи навіть яблука. Вони чудово відтіняють гіркоту, а саму печінку роблять соковитою, ароматною та м`якою, передають Патріоти України.
Рецепт смаженої печінки з яблуками був опбулікований в одному з кулінарних блогів (zefirok_for_you) в Instagram.Важливий момент: перед початком приготування печінку слід обов`язково очистити від плівок, протоків та жовчу. Саме у них міститься найбільша кількість гіркоти.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Порізати яблука кільцями, очистити від серединки, після – обсмажити на сковорідці з обох боків на олії. Перекласти в тарілку.
2. Порізати цибулю кільцями і обсмажити у цій же сковороді, де смажилися яблука. Смажити до золотистості.
3. Печінку очистити від плівок, обваляти у борошні і також обсмажити до готовності. 4. Коли печінка готова, додати до неї яблука та цибулю, а також сіль, перець та паприку. Смажити 2-3 хвилини.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, без якого мільйони людей не уявляють свій ранок. Але лікарі нагадують: вплив кави на організм значно складніший, ніж здається, передають Патріоти України. . Уже через 10–15 хвилин після першого ковтка коф...
Не все, що здається смачним у парі, корисне для здоров’я. Лікарі наголошують: деякі звичні поєднання продуктів можуть спричинити важкість у шлунку, здуття, зниження засвоєння вітамінів або навіть інтоксикацію. Ось найпоширеніші “заборонені” пари на кух...